Semester från bloggen under helgen

Här hos pappa i helgen, så bloggen har tagit lite semester oxå då. Återkommer på söndag om uppdateringar hur jag har haft det i helgen här. Håll ut så länge!!

Läskig fredag och mysig söndag

I fredags var vi till Marcus för att älskling skulle hjälpa han med datorn. Kunde inte göra så mycket hos Marcus med datorn, så vi var tvungen att åka till en kompis i Brunflo. Han får alltid till det här med datorer. Kom dit och han började fixa datorn. Vi slog oss ner i soffan och jag löste lite korsord.  Medans jag löste korsord, blev jag bjuden på ett väldigt gott rosévin. Efter ett tag blev vi en till. Jag fick mer rosévin när det var slut.

När våran kompis fick vittring på min parfym, så kom han och ville lukta. Han tyckte att det var en söt, god doft. Det slutade med att han blev förtrollad av den parfymen som heter Cool Oasis, så han gick ju till mig och ville lukta på den hela kvällen. Jag tyckte att han blev jobbigare och jobbigare, så jag puttade undan honom hela tiden. Fick låna  A´s bärbara dator för att kolla på blocket, så kom han och ville lukta.

Efter ett tag kom 2 trevliga människor till som vi satt och pratade med. Klockan tickade på och jag fick mer rosévin. Ska köpa den någon gång fram över. Sen blev det dags att åka hem. Men innan vi åkte till A, så hände en konstig oförklarlig sak här hemma. Jag och älskling satt vid våra datorer och Marcus satt på en stol bredvid. Plötsligt hör vi något som säger: "Jum, jum. Jum, jum" och älskling kollade på sin mobil som var knäpptyst, Marcus kollade på sin som var likadan och jag kollade på mina 2 mobiler som oxå var tyst.

Blev rädd och efter ett litet tag när jag hade andats ut, tog jag mod till mig och gick för att kolla vart det kom ifrån. Gick in till vardagsrummet och fick syn på att en avstängd mobil utan simkort började lysa upp. Blev då rädd igen. Tog med mobilen till älskling och sa: - Här är den som lät. Älskling kollade om det var ett simkort i men det var det inte. Vad var det då som orsakade detta konstiga händelse med en avstängd mobiltelefon?

Innan vi åkte till Brunflo, så skulle jag in hit och hämta pengar och fick en olustig känsla, precis som om att någon befann sig i lägenheten. Då menar jag en ande eller något sånt. Skyndade mig in och hämtade pengarna och skrev upp hur mycket jag hade kvar, skyndade mig ut och låste dörren. Jag måste ju ha fått den förmågan att kunna känna på mig om andar.

Älskling upptäckte ju en svart skugga från baken och neråt förut. Min kusin tror att jag har en skyddsande eller nått. Läskigt!!





I morse vid tiotiden for jag, älskling och en kompis till Strömsund. Strax efter elva var vi framme och for direkt till Dollarstore. Jag skulle handla lite saker där. När vi var klar, åkte vi till Bredkärlen till några släktingar till våran kompis. Kollade på kalvarna som var såå söta. Efter ett tag for vi till Strömsund igen och åkte till våran kompis kusin. Satt där och pratade och fikade.

Sen var det dags att åka till pappa som skulle bjuda oss på middag. Kom dit och fick en god middag som bestod av renkött, älgbiffar, god sås, kokt potatis och sallad. Till efterrätt när min kusin kom upp med hennes hund, blev det pudding med körsbär och kärnorna som var i, skulle bli till min 30 årspresent.. Hmm!! Vad har nu pappa och Silvia hittat på? Sen förflyttade jag, älskling, Marcus och Mahlin + Blossom(Mahlins govovve) oss in till vardagsrummet, där det blev prat om andar och hennes andar som hon har i sin lägenhet. Jag berättade lite om det mysko som har hänt här hemma, samt om skuggan älskling såg förut runt min bak.

Mahlin sa att jag kunde ha fått förmågan att känna på mig om det finns andar någonstans. Det lät lite skrämmande. Men jag vet ju att andar vill ju inte en något ont. Sen mitt i det trevliga samtalet, så blev det dags att köra till Östersund igen. Det är alltid så när man sitter och har trevligt. Sa hej då till pappa och Silvia och sen åkte vi hem. Nu är man hemma och ska väl snart sova. Jobbdag i morgon. Usch!!

RSS 2.0